FAQ

Bekijk hier de meest voorkomende vragen

Door de doorgedreven persoonlijke aanpak vinden wij het gepast U persoonlijk te woord te staan met raad en daad.
Deze ultra moderne wagens rijden zoals een personenwagen, aan U de keuze automaat of met versnellingen.
U kan een annulatie verzekering afsluiten bij ons via onze verzekerings makelaar.
Trouwens ook een eigenrisico verzekering.
Bij om het even welk probleem staan wij 7/7 24/24 ter Uwer beschikking. Bij pech kan u contact opnemen met de reisbijstand die inbegrepen is.
Contact opnemen met Bel Motorhomes, normaal moet de wagen zeker op tijd worden binnengebracht. Na ons te contacteren kunnen we samen een oplossing zoeken.
Direct contact opnemen met Bel Motorhomes
U kreeg bij het vertrek een uitleg over het voertuig met daarbij een beknopte handleiding. Mocht U nog twijfelen bel ons gerust op.
Ja er moet een voorschot betaald worden om samen met uw ondertekende overeenkomst uw boeking te bevestigen. Deze bedraagt 20% van de huurprijs met een minimum van €350.
U vult het boekingsformulier in, zo beschikken wij over alle nodige gegevens. Vervolgens nemen wij met U contact op voor de ondertekening van de huurovereenkomst.
Net zoals je er eigenlijk mee vertrokken bent.
  • Een volle dieseltank
  • Lege afvalwatertank en toiletcassette
  • Volledig opgekuist binnenzijde en buitenkant. (Vraag ons een checklist, dan ben je zeker dat je niets vergeet)

Uitzondering is de gastank, die hoef je niet bij te vullen.

Het exacte uur wordt altijd op voorhand duidelijk afgesproken. Ophalen is normaal voorzien op een afgesproken uur tussen 15u en 19u en terugbrengen tussen 8u en 11u.

Is het de eerste keer dat U op vakantie gaat met een motorhome? Reken dan zeker op een aflevertijd van +-1u zodat we U wegwijs kunnen maken.

Via volgende link kan U al enkele instructievideo’s bekijken zo bent U reeds optimaal voorbereid: https://www.youtube.com/channel/UC99NP8O_0wDF69XM9fW7HOQ/videos

Kom bij het ophalen en terugbrengen zeker op tijd en houd rekening met het verkeer. Tijdens de vakanties volgen de afleveringen elkaar snel op en we gebruiken de voor U voorziene tijd graag optimaal om U zeker van alle informatie te voorzien!

Back to top
×